Skip to content Skip to footer

Raschetat parchet masiv

Raschetat parchet masiv este o operatiune destul de complexa si este bine sa fie facuta de specialisti sau de persoane care nu sunt la primul lor proiect de acest gen. Implica mai multe cunostinte legate de slefuirea lemnului masiv, de moduri de reparare a defectelor din lemn, dar si de finisarea lemnului (colorare si lacuire). De asemenea, pentru a obtine rezultate bune se folosesc masini si trebuie sa le puteti manevra. Sfaturile care urmeaza sunt pentru cei care au acasa pardoseli ce pot fi raschetate (parchet lemn, parchet stratificat, dusumele) si s-ar incumeta sa faca aceasta operatiune singuri.

Ce inseamna raschetarea parchetului masiv

Raschetarea inseamna indepartarea stratului deteriorat de lac aplicat pe parchet, dar si a unei parti din lemnul parchetului. De aceea, pentru a putea fi raschetat, parchetul trebuie sa fie din lemn masiv sau parchet stratificat.

Parchetul din lemn masiv poate suferi de-a lungul timpului mai multe raschetari, fara sa apara probleme. Va pierde din grosime la fiecare operatiune, dar nu intr-atat incat sa nu mai poata fi folosit.

Raschetat parchet masiv
slide-1-1024x449

Raschetarea parchetului masiv

In trecut raschetarea era o problema si implica mult deranj si mai ales, foarte mult praf. Se facea de multe ori manual si asta ducea la un proces de durata.

Acum exista masini de raschetat cu burduf pentru colectarea prafului astfel incat operatiunea este mult mai usor de facut. Mai ales ca nu este nevoie sa cumparati o astfel de masina – exista firme care le inchiriaza.

Raschetarea parchetului masiv se face pe toata suprafata parchetului, in mod uniform, pana la indepartarea petelor si a zgarieturilor superficiale. Nu incercati sa indepartati gaurile mici si adanci pentru ca indepartati mult lemn inutil. Acestea pot fi reparate. Nu insistati foarte mult intr-un loc pentru ca se va forma o adancitura. Incercati sa indepartati stratul de lemn cat mai uniform.

Cum ne puteti contacta: Ne puteti pe facebook sau ne puteti contacta telefonic ori prin intermediul formularului de contact aflat in pagina sau in pagina de contact unde puteti vizualiza si numerele de telefon la care ne puteti suna.

Raschetarea parchetului este o operatiune care se aplica la parchetul din lemn masiv sau la parchetul din lemn stratificat.

Operatiunea de raschetare a parchetului se face in doua etape:
1. Curatarea in profunzime a parchetului
2. Slefuirea cu banda abraziva

Firma noastra se ocupa special de aceste servicii aducand un aspect deosebit parchetului dvs. la un pret perfect.

Parchetul din lemn masiv

Parchetul din lemn masiv, prin natura sa, poate fi reconditionat (raschetat parchet) de mai multe ori. Prima interventie se recomanda la 10 ani dupa ce a fost montat. In cazul unor deteriorari accidentale, trebuie inlocuite doar lamelele de parchet masiv afectate. La intervale de 10-15 ani este necesara o interventie prin slefuire (raschetare) a parchetului, urmata de aplicarea stratului protector (lac).

Raschetat parchet masiv

  • Raschetat parchet masiv, innegrit, denivelat, patat, zgariat
  •  Parchetul dumneavoastra este deteriorat,zgariat si aveti nevoie sa-i readuceti stralucirea  de alta data? Profesionisti stau la dispozitia dumneavoastra!
  • Raschetare reconditionare parchet vechi de peste 25 – 30 de ani vechime, cu personal calificat. Noi il vom face ca in prima zi ,nou si lucios si cu un aspect impecabil!
  • Chituire intre rosturi,reparatii si inlocuire de material unde este cazul!
0
    0
    Cosul dvs. de cumparaturi
    Cosul dvs. este golInapoi la magazin