Skip to content Skip to footer

Parchetar Bucuresti

Parchetar in Bucuresti la  un nivel superior, calitativ si de durata.

Servicii profesionale de raschetat parchet pentru orice fel de lemn (stejar,fag,cires,nuc,frasin,salcametc.).

Sapo Parchet Bucuresti ofera servicii de calitate, ustensilele folosite pentru montarea parchetului sau intretinerea acestuia sunt de calitate.

Sapo parchet Bucuresti ofera servicii in acest domeniu din care putem sa enumeram cateva din ele

Montaj parchet masiv, montaj parchet laminat, raschetare, chituire, grunduire, lacuire, laminat stratificat, montaj dusumea, reparat, reconditionat si servicii de intretinere si multe altele.

parchetar bucuresti

Servicii de calitate la preturi avantajoase! Doriti sa montati parchet in Bucuresti?

Serviciile de montaj parchet Bucuresti sunt oferite atat persoanelor fizice cat si firmelor si interprinderilor mari si mijlocii. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti dar si in afara acestuia.

Pentru a monta parchetul , de orice fel ar fi, va trebuie o experienta desavarsita si servicii profesionale, ceea ce la noi gasiti cu usurinta pentru orice fel de element in parte.

Ne gasiti si pe Facebook pentru mai multe poze de la lucrarile executate – FACEBOOK

De ce Sapo Parchetar Bucuresti ?

 1. Sapo parchetar Bucuresti va intampina cu serviciile prompte si echipamentele necesare incat parchetul dvs. sa fie finisat sau raschetat perfect.
 2. Indiferent daca sunteti în etapele de planificare sau in cele de executie propriu zisa, va vom atribui un manager de cont personal pentru a va raspunde la intrebari.
 3. Pentru a va face un necesar de materiale sau pentru a va furniza o estimare a costurilor.
 4. Noi suntem aici pentru a va ajuta, asa ca nu ezitati sa ne contactati.
 5. Elementele principale alcatuiesc servicii bine facute la preturi rezonabile. Echipa noastra Sapo parchetar Bucuresti este experimentata in acest domeniu.

Cum puteti tine legatura cu SAPO parchet Bucuresti ?

 • Executam lucrari la standarde Europene iar echipa noastra are o experienta de peste 10 ani de zile.
 • Pentru a vizualiza lucrarile noastre va rugam sa accesati pagina PORTOFOLIU , unde cu siguranta veti gasi exact echipa de care aveti nevoie.
 • Pentru a intra in contact cu SAPO parchet Bucuresti completati formularul de contact sau la numerele de telefon : 0723.230.914 .
 • Ne puteti contacta si prin intermediul Email-ului : sapogeneralprest@gmail.com unde cu siguranta Sapo parchet Bucuresti va sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Parchetar Bucuresti

Parchetul din lemn masiv, prin natura sa, poate fi reconditionat (raschetat parchet) de mai multe ori. Prima interventie se recomanda la 10 ani dupa ce a fost montat. In cazul unor deteriorari accidentale, trebuie inlocuite doar lamelele de parchet masiv afectate. La intervale de 10-15 ani este necesara o interventie prin slefuire (raschetare) a parchetului, urmata de aplicarea stratului protector (lac).

Parchetar Bucuresti

 • Raschetat parchet masiv, innegrit, denivelat, patat, zgariat
 •  Parchetul dumneavoastra este deteriorat,zgariat si aveti nevoie sa-i readuceti stralucirea  de alta data? Profesionisti stau la dispozitia dumneavoastra!
 • Raschetare reconditionare parchet vechi de peste 25 – 30 de ani vechime, cu personal calificat. Noi il vom face ca in prima zi ,nou si lucios si cu un aspect impecabil!
 • Chituire intre rosturi,reparatii si inlocuire de material unde este cazul!
 • Echipa de parchetari profesionisti, montam, reparam si intretinem orice tip de parchet laminat si triplu stratificat, la cele mai înalte standarde.Noi va oferim seriozitatea mult dorita la preturi decente. Pret mic nu inseamna si calitate slaba ci un management eficient al resurselor umane, financiare si al timpului.Oferim consultanta in alegerea materialelor si estimam corect si trasparent costul total al lucrarilor.

Parchetar Bucuresti – Seriozitate & Incredere

Avâand o vastă experienta in domeniul parchetar Bucuresti, pardoselilor si in special in montarea, repararea si întretinerea parchetului, va punem la dispozitie o gama larga de servicii si materiale pentru finisaje interioare.

Pentru a avea rezultate deosebite, folosim masini performante, de ultima generatie, care ofera un plus de calitate si de performanta, precum si un plus de siguranta.

Cu noi sunteti pe drumul cel bun. Cu noi parchetul dumneavoastra este montat si întretinut cum se cuvine. Cu noi sunteti mereu multumiti!!!

0
  0
  Cosul dvs. de cumparaturi
  Cosul dvs. este golInapoi la magazin