Skip to content Skip to footer

Raschetat parchet Bucuresti

Raschetat parchet Bucuresti orice parchet de lemn masiv, fie stratificat, dublu stratificat, triplu stratificat, lamparchet, dusumea de rasinoase(pin, brad, molid), parchet masiv lamelar de stejar, fag, frasin, salcam, paltin, nuc, cires, parchet din lemn exotic(mahon, teck, ipe, doussie, dibetou, jatoba, masaranduba, garapa), se rascheteaza, se chituiesc, se baituiesc si se lacuiesc.In comert gasim doua categorii de lacuri, cele ecologice si cele pe solvent.

Lacul ecologic:
Pe baza de polimeri (ustensilele se pot spăla cu apă după folosință), fara miros, pastreaza nuanta natur a lemnului, nu-si schimba culoarea in timp, uscare rapida, maxim 1 ora intre straturi (în funcție de temperatura spațiului de lucru), rezistent la zgarieturi, la unele marci exista un polish care se aplica la 10 ani pentru revigorare. Sunt variante monocomponente sau bicomponente, lacuri pentru spatii rezidentiale sau pentru spatii comerciale, birouri chiar si sali de sport. La varianta profesionala sunt 4 tipuri de lac: lucios, satinat, mat și extra mat.

Lacul pe solvent:
Are miros si persista cam o luna, formeaza pelicula deasupra parchetului ce confera un luciu ridicat, mai putin rezistent la zgarieturi,imbatraneste de la an la an(se inchide la culoare), timpul de uscare intre straturi este de 2-6 ore in functie de marca și temperatura spațiului de lucru, exista varianta monocomponenta sau bicomponenta, il recomand pentru spatii rezidentiale, mai putin pentru trafic. La varianta profesionala, există lac lucios, satinat sau mat.

Servicii raschetat parchet Bucuresti

Serviciile de raschetat parchet Bucuresti vizeaza reconditionarea parchetului din lemn masiv sau stratificat prin indepartarea stratului uzat, zgariat sau degradat. Intreg procesul presupune executarea mai multor operatiuni intre care raschetare, chituire, slefuire, grunduire, finisare si lacuire. In urma acestor etape de raschetare parchet, lemnul acestuia va fi protejat, va avea o suprafata uniforma si un aspect placut.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pastrarii curateniei in urma lucrarii, raschetarea parchetului se realizeaza cu o masina de raschetat parchet profesionala cu banda abraziva dotata cu aspirator.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact din pagina de CONTACT sau TELEFONIC, de asemenea puteti vizualiza lucrari si pe pagina noastra de FACEBOOK sau in galeria foto.

0
    0
    Cosul dvs. de cumparaturi
    Cosul dvs. este golInapoi la magazin